torstai 10. marraskuuta 2011

Togean

Hei! Pikaviesti Togeaneilta. Hengissa ollaan ja maanantaina palataan sivistyksen pariin. Sitten lisaa kuulumisia. Palataan!

2 kommenttia:

  1. Kiitos näistä tiedoista ihania maisemia ja oikeata nauttimista kokemuksista hienohelmat eivät pärjaisi noin juuri pitää asennoitua ja miksi ei voisi nukkua lattialla oliko ötököitä.Minä muistele omaa venetsian matkaani ja viidakko kokemustani seka hain meysästystä karibialla joku suku vain hävittio kuvat ette varmaan tiedä mistä suvusta puhun.Olen niin teidän mukana kaikessa tämä on elämää ollut joskus minullakin kivoja kokemuksia mutta hopealle jään pian nähdään mummi.

    VastaaPoista
  2. Ei ollu ötököitä oikeastaan. Eipä ollu kyllä verkkoakaan ensimmäisenä yönä. Loput yöt nukuttiin kyllä verkon alla omassa bungalowissa, mutta eipä niitä ötököitä sillai ollut. Lopetettiin malarialääkityskin kesken kun iho alkoi herkistymään niin paljon auringolle, että olis varmaan kohta kärtsähtäny niin pahasti ettei ois voinu tehdä mitään. Mutta eipä näytä tulleen malariaakaan :D Nii ja ei sitä malariariskiä siellä rannalla ollut kun ei ollut seisovaa vettä hyttysille, että älkää huolehtiko.

    VastaaPoista