lauantai 15. lokakuuta 2011

Bye bye Bangkok, hellou Kuala Lumpur!

Eilen jätimme Bangkokin taaksemme, sanoimme Lauralle ja Eerolle heipat ja lensimme Kuala Lumpuriin. Tähän alkuun kuitenkin vielä tunnelmia häähumusta ja juhlakansan riennoista Bangkokin yössä, melkein meni myöhäiseksi, mutta morsianta ryhtyi väsyttämään :)

Näkymä ravintolan terassilta

Backpacker morsian yöpalalla



Kakunleikkaus



Kimpun heitto, jännittävät hetket kuka sen nappaa.

Näkymä hotellin parvekkeelta

Lauran taideteokset

Lento Kuala Lumpuriin oli suhteellisen myöhään perillä, about 23.30. Lentokentältä pitää hankkia taksilippu, maksaa se lippukojulla ja mennä lipun kanssa taksien luokse. Pienen säätämisen jälkeen pääsimme matkaan. Kuala Lumpurin pienemmältä lentokentältä on vajaa tunnin matka (riippuu kuinka kovaa ajaa) keskustaan, meille matka maksoi noin 102rm eli noin 25 euroa. Pitkään siinä kyllä ajeltiinkin, rahoille vastinetta. 

The Royale Chulan hotelli, missä yövymme kaksi yötä, on aivan mielettömän upea kaikin puolin. Henkilökunta on ystävällistä, hotelli on kaunis, huoneet siistejä ja näkisittepä muuten sen aamupalabuffetin! Äkkivilkaisulta aamupalatarjonnasta löytyy mm. sushia, intialaista, tuoreita hedelmiä, vastapaistettuja vohveleita ja pannukakkuja lisukkeineen, thaimaalaista, kiinalaista, "terveellinen ruoka" nurkka, jäätelötiski, munakkaita oman maun mukaan..... you name it! Huomenna herätäänkin niin aikasin, että ehditään nauttia tarjottavista pitemmän kaavan mukaan :)

Lisää tulossa tämän päivän KL tarjonnasta kohta.....

1 kommentti:

  1. Ihanaa! :) Teidan haakakun syomisessa on todellista reissuromantiikkaa, linkkuveitset kunniaan haatouhuissa! Hyva, etta hotelli on hieno, nauttikaa oikein olan takaa nyt! Mulla kuola valuu kun kuvittelen sen buffetin, se hohtaa taivaallista valoa talla hetkella mielikuvituksissani! Me jamahdettiin viela tanne BKK:n. Mulla on ollut tanaan vahan kipea olo, eika todellakaan uskalleta niiden Kambodza-kokemusten jalkeen lahtea jatkamaan matkaa, ennen kuin olen 100% terve! Hirmuinen ukksomyrsky oli asken ja jannakakka housussa odotellaan millon tulvat pyyhkaisee meidan yli! :D

    VastaaPoista