maanantai 10. lokakuuta 2011

The Rätti

Tänään startataan reissuun. Kone lähtee 23.40, Finskin suoralla lennolla mennään mukavasti yötä vasten. Kohta pikaiseen laskeutuu kissakummi Annan kone Pariisista Helsinki-Vantaalle, käyn noukkimassa Annan kentältä ja haetaan yhdessä kissoille ruokavaraston täydennystä Murren murkinasta, sieltä saatavat kivipiirat on poikien herkkua :)

Pieni takaisku on käynyt kisakunnon suhteen reissua ajatellen. Kävin tänään lääkärillä toteamassa, että vasenta rannetta vaivaa jännetupentulehdus. Paranemisennuste on tosin hyvä ja olen saanut pidettyä tulehduksen pikku kikkakonsteilla hyvin aisoissa viikonlopun yli, rannelasta ja tulehduskipulääkkeet hoitakoot nyt ranteen kuntoon.

Tässä vaiheessa on myös esiteltävä pettämätön varuste reissussa kuin reissussa...... The Rätti (toiselta nimeltään saronki). Rakas Rätti hankittiin vuonna 2008 Thaimaanreissulta ja on uskollisesti toimittanut sateensuojan, peiton, tyynyn, turbaanin, hameen, mekon, pyyhkeen, lakanan, aurinkosuojan yms. virkaa. Tänään Rätti näkee taas päivänvalon ja pääsee reissunpäälle vaatekaapin uumenista.Rätti ei petä, Rätti jätä :)

Tässä siis olkaa hyvät, reissukaveri The Rätti:

                                                        Rätti on peitto
                                                          Rätti viidakossa

Rätti on tuulensuoja

Rätti on hengityssuoja

Rätti on.... :)

Rätti on kaulahuivi

Rätti on vaate

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että on noin uskollinen ja monikäyttöinen reissukaveri...vähän repeilin The Rätti-esittelyssä XD

    VastaaPoista
  2. Itella on kans ollut saronki valilla peittona, lakanana, pyyhkeena, jne. Monikayttoinen kylla :)

    VastaaPoista