torstai 13. lokakuuta 2011

TAHDON.


Varoititko sinä
(etpä tainnut)
että sinun kanssasi kengät
harvoin tasamaata tapaavat;

Tosin minun korvissanihan sellainen
olisi soinut kuin
ylivoimainen myyntiväittämä.


TAHDON!

Vuonna 2004 helmi- tai maaliskuussa (kuka niitä nyt muistelee) tapasimme toisemme kolmensepän patsaalla. Keskuskadun Iguanassa kahvilla istuttuaan Katri oli sitä mieltä, että oli tavannut komean ja mukavan miehen ja toivoi sormet ristissä koko junamatkan Helsingistä Espooseen, että tapaisivat uudestaan. Rabbe vastaavasti lähti hymyssä suin tapaamisesta ja laittoikin lyhyen hetken miettimisen jälkeen viestin Katrille toivoen uudelleentapaamista mahdollisimman pian.

Siitä se ajatus sitten lähti, tapailu muuttui seurusteluksi, seurustelu yhdessä asumiseksi. Vuosien varrella on reissailtu yhdessä edes takaisin ympäriinsä ja ehditty siinä sivussa valmistuakin (pienellä viiveellä tosin) kouluistamme. Elämä on ollut ihanaa, hauskaa, onnellista ja antoisaa parhaan kaverin, luotettavan kumppanin ja rakastavan ystävän kanssa, parempaa ei toivoa voisi.

Puolitoista vuotta sitten päätimme (okei ensi alkuun se oli äkkipikainen päähänpisto autossa Turunväylällä, Rabbe oli menossa töihin ja Katri siitä tallille), että menemme naimisiin ulkomailla kahdestaan. Matkaa ryhdyttiin pikkuhiljaa suunnittelemaan ja tässä sitä nyt ollaan, osasittekos odottaa :) Yksi jos toinenkin sukulainen ja ystävä on vuosien varrella (onhan tässä jo 7,5 vuotta vierähtänyt yhteistä matkaa) vihjaillut ja kysellyt häiden perään, viimeisten kuukausien aikana on meinannut pariin otteeseen salaisuus lipsahtaa julki häitä ja matkaa järjestellessä (pahoittelemme valkoisia valheita kesähäistä, ystävät, sukulaiset ja työkaverit ovat saaneet kuulla jokseenkin paljon puppuselityksiä tämän asian tiimoilta, anteeksi). Tänään Bangkokissa sanoimme toisillemme "tahdon" suomalaisen turistipappi Jyrki Markkasen vihkimänä. Tämä reissu jatkuukin häämatkana tästä eteenpäin.

Mikäli haluatte soitella onnentoivotuksia pyytäisimme teitä soittamaan joko Rabben numeroon tai mieluiten thaimaalaiseen liittymämme numeroon +66805893191, jotta puhelinlaskumme ei riistäydy käsistä. Huomioittehan 6h aikaeron soittaessanne. Sähköiset onnentoivotukset ovat myös varsin tervetulleita.
















Rakkaus;
tuo selvittämättömistä
erämaista viimeisin.

Sitä ei käsketä,
tai määrätä,
ohjata mielensä mukaan.

Rakkaus ei kysy
se vastaa
turha väittää ettei se vaadi;
Kyllä se vaatii
mutta myös antaa;
Meidät.

18 kommenttia:

  1. JESS!!! PALJON ONNEA! /Riku

    VastaaPoista
  2. Paljon Paljon onnea!!! Ja tietty hauskaa häämatkaa!!!

    -Mimmu-

    VastaaPoista
  3. Onnea!!! Se on siis totta, kun nappaa sen heittokimpun jonkun toisen
    häissä on seuraavaksi itse menossa naimisiin! Ihanan näkönen pariskunta! <3

    VastaaPoista
  4. Ohoh, tulipas iso jytky! Valtavasti onnitteluja! //Rasmus

    VastaaPoista
  5. Millos tulee lapsia? :)

    VastaaPoista
  6. Tippaha tässä silmään tulee kun katsoo noita teidän kuvia. Oot Katri kaunis morsian ja ei Rabbekaan komeudellaan kauas jää. Aivan ihanaa häämatkaa/lomaa teille. Halit molemmille. Ja tuolle edelliselle vastaus, eikös se kestä sen 9kk ;)Anna

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanaa! Onneksi olkoon molemmille!!!!!!! / Inke, Matti ja Sebastian

    VastaaPoista
  8. Onnea vielä tätäkin kautta!! :)

    - Kale, Sini, Eme ja Velma

    VastaaPoista
  9. Paljon Paljon onnea! Toivoo Lola ja mummi

    VastaaPoista
  10. Paljon onnea Katri ja Rabbe! Miä kyllä mielessä pyörittelin, että näinköhän karautatte naimisiin siellä kaukomailla. Mielettömän komia pari ootte ja viettäkää iiihana hanimuun nyt siellä ja kaikkea hyvää. <3 <3
    -Sanna P.-

    VastaaPoista
  11. Oletko sä Katri jo raskaana?!
    Vai mitä tämä Annan kommentti tarkoitti?

    VastaaPoista
  12. Kiitos kaikille onnentoivotuksista. Hääpäivä oli aivan täydellinen. Bangkokissa pyörineistä sadekuuroista ei ollut tietoakaan vihkitilaisuuden aikana ja illalla Wat Arunon temppeli vastapäisellä rannalla tarjosi aivan mahtavan auringonlaskun. Yöllä saimme ihastella vastaavasti mahtavaa ukkosta, sadetta ja valaistua temppeliä sviitin isolta parvekkeelta.

    Ai niin..... ei, ei ole mitään vauvoja tulossa. Vielä riittää kaksi kissalasta kotona, Anna pitää niistä huolta meidän reissun aikana.

    Tänään lennetään Malesian puolelle Kuala Lumpuriin. Katsotaan jos ehtis laittaa vielä kuvia eilisestä illasta, siellä on todistusaineistoa kun backpacker morsian käy 7-11 ostamassa yöevästä, kakunleikkausta ja kimpunheitto vierasmereen ;)

    Ai niin ja jos olette miettineet tulvatilannetta, nyt kun ollaan lähdössä pois niin voidaan paljastaa, että joo kyllä täällä on joka paikassa kannettu hiekkasäkkejä ovien eteen, että eiköhän se tulva sieltä tänään tai huomenna tule, mutta me ehditään alta pois :)

    VastaaPoista
  13. Onnea viela kerran ja kiitos kaikesta!!! Yritetaan itsekin lahtea tulvaa pakosalle. Pitakaa hauskaa reissua!

    VastaaPoista
  14. Grattis så mycket, det var ju på tiden....Ha en riktigt skojig resa. Gustav och Eeva

    VastaaPoista
  15. Onnea, ihania kuvia. Katja

    VastaaPoista
  16. Joo, vahan jalkijunassa taalta Lontoosta. Oikein paljon onnea ja ihan hyva meininki, ilman stressia naimisiin! xx Essi, JOhn, Ava, + Milo

    VastaaPoista